Tweede Spoor

Friesland

 

 

 

 

Tweede spoor re-integratie: de volgende stap.

Wanneer het eerste ziektejaar nog geen structurele oplossing heeft gebracht of een arbeidsdeskundige heeft vastgesteld dat er onvoldoende mogelijkheden zijn binnen het eerste spoor, is het tijd om het tweede spoor traject te starten. Het doel hiervan is de medewerker begeleiden naar een passende baan buiten de huidige organisatie.

Klikgesprek

Wij starten graag met een zogenaamd Klikgesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek waarbij de keuze van de medewerker centraal staat. Wij zien vertrouwen en een goede klik als belangrijke basis voor het tweede spoor traject. We maken kennis met elkaar, geven de werknemer een goed beeld van het traject, verwachtingen en doelen zijn helder.

Na het klikgesprek is het aan de medewerker om een keuze te maken. Na het klikgesprek kunnen we de werkgever ook een op maat offerte aanbieden.
Nadat de medewerker een keuze heeft gemaakt volgt de officiële aanmelding en kunnen we het tweede spoor traject opstarten. We plannen dan een afspraak met de medewerker om een aantal zaken te bespreken. Hierna maken we een re-integratieplan dat door beide partijen wordt ondertekend. Het klikgesprek (en latere gesprekken) voeren we bij de medewerker thuis, op het werk of elders. Natuurlijk is de medewerker ook welkom in Joure op ons kantoor

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan
Neem contact op

Wilt u graag een kennismakingsgesprek inplannen? Of heeft u andere vragen?