Tweede Spoor

Friesland

 

 

 

 

 

Tweede spoor re-integratie: de volgende stap.

 

Wanneer het eerste ziektejaar nog geen structurele oplossing heeft gebracht of een arbeidsdeskundige heeft vastgesteld dat er onvoldoende mogelijkheden zijn binnen het eerste spoor, is het tijd om het tweede spoor traject te starten. Het doel hiervan is om je te begeleiden naar een passende baan buiten de huidige organisatie.

Klikgesprek

Wij starten graag met een zogenaamd Klikgesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek waarbij jouw keuze centraal staat. Wij zien vertrouwen en een goede klik als belangrijke basis voor het tweede spoor traject. We maken kennis met elkaar, geven je een goed beeld van het traject, verwachtingen en doelen zijn helder.

Na het klikgesprek is het aan jou om een keuze te maken. Nadat je een keuze hebt gemaakt volgt de officiële aanmelding en kunnen we het tweede spoor traject opstarten. We plannen dan een afspraak met je in om een aantal zaken te bespreken. Hierna maken we een re-integratieplan dat door beide partijen wordt ondertekend. Het klikgesprek (en latere gesprekken) voeren we bij jou thuis, op het werk of elders. Natuurlijk ben jij ook welkom in Joure op ons kantoor.

Vraag vrijblijvend een klikgesprek aan.

Als onze aanpak jou aanspreekt en je bewust kiest voor een kleine organisatie, nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek.
We vertellen je vrijblijvend wat wij jou kunnen bieden.